Trappstädning Stenkullen

Nystädat och rent trapphus

E-K Städservice AB är ett miljöcertifierat städföretag som arbetar med trappstädning i hela Göteborg, bland annat i Stenkullen. Vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och hyresvärdar som behöver en hjälpande hand med städningen. Med vår trappstädning vill vi underlätta livet för er som ansvarar för trappan men även för de som använder den. Ett nystädat och rent trapphus bidrar nämligen till att trivseln blir större bland de boende samt ger ett bra intryck för både besökare och hyresgäster.

Pollen, damm, smuts och hundhår finns i trapphus och påverkar miljön för de boende och besökande. Med vår hjälp av regelbunden trappstädning ser vi till att städa så att det aldrig hinner bli särskilt smutsigt. Kontakta oss på E-K städservice om trappstädning intresserar er i Stenkullen, eller om ni har några frågor och funderingar kring vårt arbete.

Trappstädning Stenkullen

Trappstädning Stenkullen

Med vårt arbete är vi verksamma i hela Göteborg, bland annat Stenkullen och dess omnejd. Vi är flexibla i vårt arbete och ta oss dit våra uppdrag tar oss.

I vårt arbete prioriterar vi våra kunder högt, vi gör allt för att ni som kunder till oss ska bli 100 procent nöjda över arbetet och resultatet vi levererar. Vi utför alltid vårt arbete på ett professionellt och tidseffektivt sätt så att våra kunder blir nöjda. Skulle det finnas några specifika önskemål och behov tar vi självklart till oss dem och anpassar städningen efter dessa. På så sätt får ni en individualiserad städning.

Välkomna att kontakta oss för er personliga trappstädning.

 

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg