Hemstädning

Hemstädning Göteborg

Blir du stressad över att städningen inte hinns med? Vi lovar att det blir lättare att få ihop vardagspusslet om du låter oss städa hemma hos dig som bor i Göteborg. E-K Städservice AB tar hand om din hemstädning utifrån de behov och önskemål som just du har.

När man kommer hem efter en lång arbetsdag vill man umgås med familjen, äta god mat och bara återhämta sig igen för att vara redo för alla utmaningar som nästa dag kan tänkas bjuda på. Det sista man vill tänka på är väl städningen, men som man ändå vet att man borde lägga tid på, särskilt när damm börjar samla sig i hörnen. Vi på E-K Städservice AB har lång erfarenhet av hemstädning och ser till så att din bostad blir skinande ren och dammfri.

Vad finns det egentligen för risker med att låta bli att städa? Stress framförallt. Några av skälen till varför du bör prioritera att städa är kort och gott att det känns så bra att vistas i ett hem som är fräscht. Unna dig därför en prisvärd hemstädning från oss! Ett rent hem skapar en trivsam atmosfär där man kan slappna av och gå ner i varv.

Att låta oss städa ger ditt hem en struktur och ordning och det blir till exempel lättare att hitta sina saker.Vårt kunniga team arbetar med engagemang och noggrannhet. Vi ser till helheten utan att för den sakens skull missa några detaljer. Vi ser fram mot att få hjälpa dig med din hemstädning!

Kontakt

Mejla eller ring oss!

Tel: 0768-94 71 79 
E-post: info@ekstad.se 

 

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Du som privatperson får använda RUT-avdraget!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg

Försäljningschef :
Tel: 0721-743221
E-post: oliver.ek@ekstad.se