Lokalvård

Lokalvård Göteborg

Om du är i behov av professionell lokalvård i Göteborg, så är vi på E-K Städservice ett bra val. Vi har lång erfarenhet av städning inom både privat samt offentlig sektor och är stolta över att ha många återkommande kunder. Våra engagerade och noggranna medarbetare utför noggrann lokalvård på kontor, i restauranger, på skolor och på lager och inom industrin.

E-K Städservice AB kan tack vare sin personals kunskap och erfarenhet säkerställa att du som kund får bästa tänkbara service. Vi är måna om att vara lyhörda och skräddarsyr naturligtvis vår lokalvård efter din verksamhets behov. När du anlitar oss kan du vara säker på att få förstklassig hjälp.

Hundra procent nöjda kunder, det ger vi aldrig avkall på! Vi ser därför till att ha en dialog med våra uppdragsgivare så att det blir lättare för oss att anpassa vår service utifrån våra kunders olika önskemål och behov. Vi som arbetar inom E-K Städservice AB drivs av viljan att leverera toppresultat.

E-K Städservice AB kan utföra all slags lokalvård och arbetar till exempel med industristädning och lagerstädning. Vi tar hand om era lokaler och ser till så att de blir välstädade och trivsamma att vistas i.

Det är ganska stor skillnad på den här sortens lokalvård och vanlig städning. Inom industrin så är ytorna ofta hårt nedsmutsade och slitna vilket gör att vi måste använda en annan sorts städutrustning. Städningen av industrilokaler och lager försummas ofta och det vill vi råda bot på! Vi hjälper dig att skapa en fräsch och hälsosam arbetsmiljö!

Kontakt

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda inom lokalvård? Vill du anlita oss för kontorsstädning? Tveka inte att kontakta oss redan idag – vi ser framemot att få hjälpa just dig!

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg

Försäljningschef :
Tel: 0721-743221
E-post: oliver.ek@ekstad.se