Städtjänster för privatpersoner

HEMSTÄDNING

Känner du att tiden inte räcker till?

Med hjälp av vår städservice blir det lättare att få ihop vardagspusslet. Vi på E-K Städservice AB tar hand om städningen så att du slipper känna stress över att du inte hinner städa på egen hand. Vårt mål är att du ska bli hundra procent nöjd! 

Flyttstädning

Ta det lugnt — vi hjälper dig 

En flyttstädning är inte som annan städning då det krävs en minutiös städning av alla vinklar och vrår. Ingenting missar vi när vi utför flyttstädning, och du kan med vår hjälp bara luta dig lugnt tillbaka och slippa stressen som det oftast är att flyttstäda. 

Storstädning

Är det måhända dags för en storstädning? 

För många personer är det betydelsefullt att någon gång ibland storstäda. Dock kan det vara svårt att få tiden att räcka till, och det är här vi på E-K Städservice AB kan komma in i bilden och få hjälpa dig med din storstädning. 

Fönsterputsning

Skinande rena fönster med vår hjälp 

Vi har mångårig praktisk erfarenhet av fönsterputs i Göteborg med omnejd. Inget fönsterputsningsuppdrag är för stort eller för litet för oss. Oavsett om du är en privatperson som vill skapa en fräsch känsla i ditt hem, eller är en företagare som vill höja kreativiteten på arbetsplatsen putsar vi fönster utifrån dina behov och önskemål. 

Offertförfrågan

Få ett kostnadsförslag gratis 

Givetvis förstår vi att alla vill veta vad det kommer att kosta. Vi erbjuder alla som är intresserade av att anlita våra tjänster en gratis offert. Varmt välkommen att höra av dig! 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg

Försäljningschef :
Tel: 0721-743221
E-post: oliver.ek@ekstad.se