Fönsterputsning

Fönsterputsning i Göteborg

Flera av våra kunder säger att vi är bäst på fönsterputsning i Göteborg! Inte så konstigt eftersom vi på E-K Städservice har mångårig praktisk kunskap av fönsterputs i Göteborgsområdet.

Inget fönsterputsningsuppdrag är för stort eller för litet för oss. Oavsett om du är en privatperson som vill skapa en fräsch känsla i ditt hem, eller är en företagare som vill ge din arbetsplats en fräschare look, hjälper vi dig dig efter dina önskemål. Låt våra duktiga fönsterputsare ta hand om dina fönster för att skapa en ljusare och renare känsla i ditt hem eller arbetsplats.

Våra fönsterputsare har ett sinne för de små detaljerna såväl som att de ser till helheten. Ett hem eller arbetsplats må vara aldrig så välstädat, men om fönstren inte har blivit putsade ser det inte rent ut. Många tycker att det är svårt att få fönstren riktigt rena, utan ränder och flammor, men vi är experter inom det här området och med vår hjälp erhålls fantastiska resultat.

Oavsett i vilken stadsdel du bor eller arbetar i så hjälper vi dig. Vi tar oss dit du befinner dig i Göteborg med omnejd, utan några problem.

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för dina städtjänster!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg