Skolstädning Varberg

Vi håller skolan ren

För att hålla skolorna rena erbjuder vi skolstädning i Varberg med omnejd. Trivseln i skolan är viktig. Det är så viktigt att lärare, personal och elever på skolan trivs och kan hålla sig friska. Med vår skolstädning ser vi till att städa bort bakterier och virus, något som förstås förkommer på en skola med tanke på alla personer som uppehåller sig där.

Magsjuka är en smitta som har tendens att smitta lätt, ofta i skolmiljöer. Vi minimerar risken genom att städa skolan med fläckborttagning och torkning av skolans samtliga dörrhandtag. Dessutom ser vi till att noggrant rengöra handfat och kranar i badrummen samt övriga ytor där smittoämnen trivs bra. En skolstädning passar därför extra bra under tider då smitta lätt överförs, bland annat under vintern då ofta vinterkräksjukan är som mest aktiv.

Har er skola ett behov av skolstädning är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på E-K Städservice AB. Givetvis kan ni kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar kring vår skolstädning.

Skolstädning Varberg

Vi kan erbjuda skolstädning i alla stadsdelar i Göteborg och dess omnejd, vi är aktiva i bland annat Varberg med omnejd. Genom vår skolstädning skapar vi en bra känsla då vi genomför en grundlig städning. Vi städar rent skolan genom att dammsuga, moppa golv, tömma papperskorgar, rengöra toaletter, putsa fönster med mera. Kort och gott skapar vi trivsel och en bra miljö för samtliga som vistas i skolan.

Oavsett hur ert behov inom skolstädning ser ut så lägger vi upp en bra plan som vi sedan genomför utifrån era önskemål, förutsättningar och behov.

Skolstädning Varberg

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg