Kontorsstädning Ringön

Ett rent kontor

Det kan vara svårt att koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och att dessutom ta emot kunder om skrivborden är kladdiga, golven är smutsiga och papperskorgarna är överfulla. Om inte annat kan ett smutsigt kontor ge ett sämre intryck för besökande kunder. E-K Städservice AB erbjuder effektivt utförd kontorsstädning för er på Ringön, städning som inte inkräktar på er verksamhet. Vi hjälper er att hålla kontoret rent och trevligt!

Ett fräscht och välstädat kontor är en stor faktor till att arbetet ska flyta på bra, de anställda ska trivas och att det skapas en atmosfär som andas kreativitet och produktivitet. Medarbetare som mår bra och trivs i sin arbetsmiljö blir mer produktiva, vilket i sin tur påverkar företagets resultat och utveckling positivt. Ett kontor som tar emot kunder vinner på att satsa på kontorsstädning från oss eftersom rena och trevliga kontor ger ett gott intryck på besökare. Ni på Ringön som vill få vår hjälp med kontorsstädning är välkomna att kontakta oss. Som kunder till oss väljer ni själva hur ofta en kontorsstädning ska genomföras, det kan vara allt från en enstaka gång till en gång varje vecka. Vi anpassar oss efter ert behov.

Kontorsstädning Ringön

Kontorsstädning Ringön

För oss på E-K Städservice AB är våra kunder viktiga, vi arbetar hårt för att samtliga kunder ska bli 100 procent nöjda. Kundnöjdheten är extremt viktig, därför gör vi allt i vår makt för att leva upp till kundernas förväntningar. Det gör vi genom att arbeta noggrant och effektivt samt anpassa kontorsstädningen efter de önskemål och behov som finns.

Vi är verksamma i hela Göteborgsområdet, bland annat Ringön och dess omnejd. Välkommen till oss när ni behöver hjälp med kontorsstädning.

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg