Golvvård Stenungsund

Välkommen till
Eleftherios Kontokanis Städ AB

Vi är ett miljöcertifierat städföretag som jobbar med diverse olika städtjänster, bland annat golvvård. Vårt företag arbetar med Göteborg som utgångspunkt men vi arbetar även i närliggande städer, bland annat Stenungsund.

Vi utför alltid vårt arbete på ett professionellt och tidseffektivt sätt så att våra kunder blir nöjda.

Golvvård Stenungsund

Golvvård Stenungsund

Vårdande av ditt golv

Till oss kan både privatpersoner och företag vända sig för att få hjälp med golvvård. Vi har kunskap kring olika typer av golv och tekniker för att kunna anpassa hjälpen på ett sätt som inte förstör golvet. Vårt mål är att du ska bli hundra procent nöjd!

Med vårt arbete utgår vi från Göteborg men vi arbetar också i dess omnejd. Vi är aktiva i stora delar av Västra Götaland och Halland, i städer så som Stenungsund.

Offertförfrågan

Få ett kostnadsförslag gratis

Givetvis förstår vi att alla vill veta vad det kommer att kosta. Vi erbjuder alla som är intresserade av att anlita våra tjänster en gratis offert. Varmt välkommen att höra av dig!

Vår affärsidé

Vår vision är att alla som vänder sig till oss skall erhålla städservice med högsta kvalitet och dessutom till priser som står sig väl i konkurrensen ifrån andra företag.  Vi månar också om alla våra kunders personliga integritet. Vad vi ser och hör i era hem och arbetsplatser för vi aldrig vidare. Det ska vara tryggt att erhålla vår hjälp.

Carpe Diem

Med dessa punkter som måttstock har lyckas vi behålla flertalet av våra kunder, och vi får ständigt nya kunder som upptäcker all fördelar som det är att anlita oss. Vi vill vara det självklara valet av städföretag både för privatpersoner och företagare i Göteborg med omnejd. Tveka inte på höra av dig om du har några som helst funderingar.

Golvvård Stenungsund

Varför välja oss?

  • Vi städar med kvalitet
  • Hundra procent nöjda kunder, alltid
  • Vi arbetar tidseffektivt
  • Vi värnar om våra kunders integritet
  • Vi är ett prisvänligt företag

 

För ett skinande rent hem eller företag, hör av dig till oss redan idag

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
E-K Städservice

Golvvård Stenungsund

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg

Tel: 0768-94 71 79
E-post: info@ekstad.se