Företagsstäd Kungälv

Håll det rent på företaget

Välkommen till oss på E-K Städservice AB när du i Kungälv med omnejd behöver hjälp med företagsstäd. Det kan vara svårt att koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och att dessutom ta emot kunder om skrivborden är kladdiga, golven är smutsiga och papperskorgarna är överfulla. Om inte annat kan en smutsig företagslokal ge ett sämre intryck för besökande kunder. E-K Städservice AB erbjuder effektivt utförd företagsstäd för er i Kungälv med omnejd, städning som inte inkräktar på er verksamhet. Vi hjälper er att hålla företagets lokaler rena och trevliga!

En fräsch och välstädad arbetsplats är en stor faktor till att arbetet ska flyta på bra, de anställda ska trivas och att det skapas en atmosfär som andas kreativitet och produktivitet. Medarbetare som mår bra och trivs i sin arbetsmiljö blir mer produktiva, vilket i sin tur påverkar företagets resultat och utveckling positivt. Ett företag som tar emot kunder vinner på att satsa på professionellt utförd företagsstäd eftersom rena och trevliga företagslokaler ger ett gott intryck på eventuella besökare. Ni i Kungälv som vill få vår hjälp med företagsstäd är välkomna att kontakta oss. Som kunder till oss väljer ni själva hur ofta er företagsstäd ska genomföras, det kan vara allt från en enstaka gång till en gång varje vecka. Vi anpassar oss efter ert behov.

Företagsstäd Kungälv

Företagsstäd Kungälv

För oss på E-K Städservice AB är våra kunder viktiga, vi arbetar hårt för att samtliga kunder ska bli 100 procent nöjda. Kundnöjdheten är extremt viktig, därför gör vi allt i vår makt för att leva upp till kundernas förväntningar. Det gör vi genom att arbeta noggrant och effektivt samt anpassa er företagsstäd efter de önskemål och behov som finns.

Vi är verksamma i hela Göteborgsområdet, bland annat Kungälv och dess närområde. Varmt välkommen till oss när ni behöver hjälp med företagsstäd.

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

E-K Städservice i Göteborg

E-K Städservice
Eleftherios Kontokanis
Tellusgatan 74
415 68 Göteborg